НИЕ СМЕ ПРОДУКТ НА НАШИТЕ ИЗБОРИ И НАВИЦИ

 

Ако за мнозина спортът е средство за здраве и красота, то за Инес спортът е живот. Неуспяла да изживее напълно своята голяма младежка любов в лицето на баскетбола, тя поема за кратко по друг път, но идва момент, в който решава да поеме по пътя на сърцето си. Начинание смело и дръзко, но и много успешно, защото днес тя е един от най-вдъхновяващите треньори и инструктори в България. Представяме ви Инес Субашка и нейната визия за здраве.

 

ХУДОЖЕСТВЕНАТА ГИМНАСТИКА Е НАЧИН НА ЖИВОТ

 

Много от вас я познават. Подкрепяли са я на състезания, възхищавали са й се, виждали са как тумби дечица тичат във възторг след нея. Причината други от вас да се чудят коя ли е тази красавица, е един малшанс, спрял я на стъпка от световните върхове в художествената гимнастика. Но ние вярваме, че най-доброто за прекрасната Биляна Проданова тепърва предстои.

 

РАБОТАТА МИ ВЕЧЕ Е НЕВЕРОЯТНО УДОВОЛСТВИЕ

 

Дани - както всички я познават, е едно прекрасно, енергично и заразяващо с усмивка и ентусиазъм момиче, което е взело нестандартното решение на 35 години да направи тотален обрат в професионалното си развитие като стане инструктор по Kangoo Jumps. И днес залата, в която води тренировки, е винаги пълна, а тя е щастлива, че въпреки малко заобиколния път вече е намерила себе си.

 

Анкета

Кои са професиите, за които искате да научите повече?
  • Гласували: (0%)
  • Гласували: (0%)
  • Гласували: (0%)
  • Гласували: (0%)
Всички гласували:
Първо гласуване:
Последно гласуване:

ИЗБРАНИ ЦИТАТИ

                                                                                                                                                                                          Виж всички

абонамент за бюлетин

Харесайте ни във Facebook


×

Последвайте ни във Facebook