БЪЛГАРИЯ Е СТРАХОТНО МЯСТО ЗА СТАРТЪП ПРОЕКТИ

 

Какво може да провокира един млад и много перспективен маркетинг специалист да предпочете да се развива в България, вместо да поеме към високи кариерни върхове в чужбина? За Василена Вълчанова отговорът се крие във възможностите, които предлага всяко ново бизнес начинание и любопитството към нови предизвикателства. Само няколко години след нейното дипломиране и все още толкова млада, тя е част от изключително вълнуващи и успешни проекти. Представяме ви Васи, която ще ни разкаже за Ratio, Enhancv и SoftUni и ще ни разкрие своите виждания за света на дигиталния маркетинг.

 

ИЗКУСТВОТО НИ ДАВА СВОБОДА

 

Съвременният живот често е едно състезание, натоварено от перфекционизъм и свръхочаквания. Понякога имаме нужда от някой, който да ни подскаже, че има по-добър начин да усещаме отношенията, да преживяваме събитията и да открием един друг път към самите нас. Оказва се, че дамите са по-склонни към промяна и личностно осъзнаване и именно към тях чаровната Даниела Велинова насочва своите практики – терапии на основата на изкуство. Както споделя тя – изкуството лекува и дава свобода.

 

ПОСТИГНАХ ВЪРХА В ТОРОНТО

 

Трудно е личност като Иван Кристоф да се постави в рамка на определена професия. Той е екстремист по душа и човек, който се катери, спуска, лети, разузнава, поставя спиращи дъха рекорди, спасява животи, измисля и внедрява високотехнологични иновации, работи доброволно и мечтае безгранично. Представяме ви една необикновена история за стремежи и успехи на един безразсъдно смел човек и идеалист – от България до Канада и по целия свят.

 

EДНА ДАМА В ИТ СФЕРАТА

 

Към срещата с Галина Ганчева ни води любопитството за пътя й от Икономическия университет във Варна до позицията й на софтуерен разработчик в агенция към Европейската комисия. Оказва се, че освен с чисто професионални предизвикателства в тази динамична среда, трябва да се справя и с предразсъдъци по отношение на това, че е жена. И както тя споделя – валидни повече в Западна Европа, отколкото в България.

 

ИЗБРАНИ ЦИТАТИ

                                                                                                                                                                                          Виж всички

абонамент за бюлетин

Харесайте ни във Facebook


×

Последвайте ни във Facebook