ЧОВЕЧЕСТВОТО СЕ ДВИЖИ НАПРЕД ОТ ХОРАТА, КОИТО РИСКУВАТ

 

Има хора, които избират да действат, вместо да чакат. Нашият гост има толкова много професионални лица, че е трудно да бъдат обхванати в един разговор. Но със сигурност можем да кажем какъв не е – Константин Будев не е от хората, които са просто наблюдатели на живота. Той е от тези дръзки личности, които винаги търсят предизвикателства и ги следват, независимо, че те са често съпътствани с рискове, разочарования и обрати.

 

НЯМА СМИСЪЛ ДА РАБОТИШ, АКО НЕ СЪЗДАВАШ ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ЩАСТЛИВИ ХОРА

 

Продължаваме нашия разговор с Димитър Рашков - архитект, визуализатор и човекът в основата на REDVERТEX. Докато в предишния разговор разбрахме интересни детайли за историята на една осъществена идея и за това как се пробива на международния пазар, днес ще се потопим в сърцевината на визуализаторството. Ще говорим за илюзиите, за хората отвътре, за позиционирането на компанията сред световната конкуренция, за стратегическите избори и за това как работят индустриите, независимо дали на нас ни харесва. Един наситен и обогатяващ разговор с една изключителна личност.

 

ЗА ТЕЛЕВИЗИЯТА, СОЦИАЛНАТА Ѝ КАУЗА И “DEХTROPHOBIA 3: THE LOST ONE”

 

Ева Кикерезова е познато лице на много от нас – най-слънчевата усмивка, която ни посреща от телевизионния екран. Но освен прекрасен телевизионен водещ и всеотдайна майка, тя е и дейна и социално ангажирана млада дама. А най-новият проект, в който взема участие, е ескейп стаята “DEХTROPHOBIA 3: THE LOST ONE” – едно много любопитно, вълнуващо и бързо набиращо популярност забавление, подробности за което ще научим от самата нея.

 

ВИНЕНИЯТ ТУРИЗЪМ В БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ РАЗРАСТВА В БЪДЕЩЕ

 

Зина Соренсен е образована млада дама, родена в Дания, но живяла, учила и работила в различни страни по света. С Васил Златев се срещат в Швеция, след като той е завършил образованието си в САЩ. Представяме ви хората зад Bulgaria Wine Tours – двама млади професионалисти, които ще ни разкажат за предизвикателството винен туризъм в България - една едновременно романтична и професионална история.

 

ДА СЕ ГМУРНЕМ В СВЕТЛИННАТА РЕКЛАМА                        

 

Със Симеон Григоров се срещаме, за да поговорим за тези блестящи неща, които ни привличат ентусиазирано от всяка сграда, всеки ъгъл и търговски център – светещите реклами. Оказа се, че разговорът е и за обратите в живота, новото начало и любопитството като двигател.

 

АРХИТЕКТУРНОТО ВИЗУАЛИЗАТОРСТВО Е СЪВРЕМЕННО ПРИЛОЖНО ИЗКУСТВО

 

За хората от своите среди Димитър Рашков е велик и гениален. Архитект, визуализатор, предприемач и лидер – той е в основата на REDVERTEX – компания, която изпълнява проекти за най-големите инвеститори и архитектурни студиа от цял свят. Срещаме се с него с желанието да научим повече за пътя към успеха, но очаквано разбираме, че признанието си има своята цена, изразена в безкраен труд, понякога спадове и често разочарования. Но и че мечтите, когато са следвани с визия, добри съмишленици и упоритост, просто се случват.

 

ИЗБРАНИ ЦИТАТИ

                                                                                                                                                                                          Виж всички

абонамент за бюлетин

Харесайте ни във Facebook


×

Последвайте ни във Facebook