ИСКАМ МОЯТ КАНАЛ ДА ИМА СТОЙНОСТ И ДА ВДЪХНОВЯВА

 

Ели е един от първите български влогъри. Когато преди осем години тя създава MAKEUPBUTHOW, едва ли е подозирала, че днес ще има повече от 120 000 последователи. Срещаме се с Ели, за да чуем вдъхновяващата история на нейния канал, но се оказва, че интересите и идеите й се простират в още много измерения. А за да успее човек в новите предизвикателства според нея е нужно просто... желание.

 

В ОСНОВАТА НА ОБРАЗОВАТЕЛНИЯ ПРОЦЕС ТРЯБВА ДА Е ЛИЧНОСТТА                

 

В България са положени основите на нещо ново, различно и твърде любопитно - демократичното образование.В желанието си да разберем повече за инициаторите на този проект съвсем логично попадаме на Иван Николов. Той е учител, оператор, режисьор, а освен всичко това и човек, влагал години наред сърце и енергия за едни безпризорни хора, които всеки ден срещаме и обикновено подминаваме безстрастно. Човек, за когото личността е ценна, а правото на избор е кауза.

 

БЪДЕЩЕТО НА МЕДИИТЕ Е В ИНТЕРНЕТ

 

Помните ли това лъчезарно момиче, което в златните години на печатните медии пишеше за един от най-високотиражните седмичници в България? В контраст с усмивката си тя отразяваше безкомпромисно шокиращи истории в тежките зони на политиката и обществото. Представяме ви Вероника Лазарова - журналист по призвание. С нея ще говорим за медии, журналистическа свобода и нейния нов онлайн проект, който успява да поддържа от Великобритания.

 

ЗА ИДЕЯТА „ДЕЦА ПОМАГАТ НА ДЕЦА“

 

Тя е много млада - все още учи в Американския колеж в София, но вече има ясна визия за своето бъдеще. Поводът да се срещнем с Ема Агопян е предстоящото благотворително събитие в помощ на деца от Ученическия институт по математика и информатика към БАН, организирано от ръководения от нея клуб по интереси. Повече за тези клубове по интереси към колежа, за самата инициатива и как бихте могли да се включите в нея, можете да научите от следващия материал. А ние си пожелаваме много млади хора като Ема в България.

 

ИЗБРАНИ ЦИТАТИ

                                                                                                                                                                                          Виж всички

абонамент за бюлетин

Харесайте ни във Facebook


×

Последвайте ни във Facebook