КИНОТО Е ГОЛЯМАТА МИ ЛЮБОВ

 

Известен първоначално като един от тримата „Братя Мангасарян“, Александър Сано пробива в киносредите с ролята си в „Тилт“, а малко по-късно превъплъщението му в Косъма от „Под прикритие“ го прави звезда в България. Изненадващ и любопитен е факта, че той  е имал през годините своите различни търсения и е прекарал известно време в аулите на Софийския университет. Прекрасен актьор и творец – забавен, но и чувствителен, с който ще проведем един откровен разговор за любовта към професията, компромисите и българската кинодействителност.

 

ФОТОГРАФИЯТА Е ОБЩУВАНЕ И ОТНОШЕНИЕ КЪМ ХОРАТА

 

Голямо беше желанието да направим материал с човек фотограф. Но фотографи в днешно време има наистина много - изглежда и техниката донякъде помага. Искахме да бъде специален. Един ден го открихме. Петър Пешев се развива успешно във всички сфери на фотографията, а освен това е бил и фоторепортер, и преподавател. Освен прекрасен специалист е също така човек с дълбока душевност. Защото както самият той казва - без усещане и отношение към хората не може да си добър в тази област.

 

ПОПУЛЯРИЗИРАНЕТО НА СЪВРЕМЕННИЯ ТАНЦ Е НАША МИСИЯ

 

Страст, енергия, харизма... Това излъчва Ана Митева докато танцува. Движенията й са завладяващи, независимо дали са част от интерпретация на танцов спектакъл или просто следват някоя мелодия. Този разговор е за усещането на танца като живот. А също и за театър. За изкуството танцов театър и неговите предизвикателства пред хората, които са му се посветили.

 

ИЗБРАНИ ЦИТАТИ

                                                                                                                                                                                          Виж всички

абонамент за бюлетин

Харесайте ни във Facebook


×

Последвайте ни във Facebook